Милиардерът Илон Мъск заяви, че Tesla не жали пари, за

...
 
Милиардерът Илон Мъск заяви, че Tesla не жали пари, за
Коментари Харесай

Илон Мъск: Ще похарчим милиарди долара за „Dojo“

 

Милиардерът Илон Мъск съобщи, че Tesla не жали пари, с цел да стане състезател в бранша на суперкомпютрите, като производителят на електрически коли възнамерява да влага повече от милиард $ в по този начин наречения си план Dojo до края на 2024 година

Вътрешният суперкомпютър е планиран да ръководи големите количества данни, в това число видеоклипове от коли Tesla, нужни за основаване на програмен продукт за самостоятелно шофиране, заяви „ Блумбърг “, представен от БГНЕС.

Компанията сподели в последното си известие за облагите, че е почнала производството на своя „ компютър за образование на Dojo “.

„ Ще похарчим повече от 1 милиард $ за Dojo през идната година “, сподели Мъск по време на конферентен диалог с анализатори.

Разкритието за този огромен разход наподобява изплаши вложителите, откакто цената на акциите на Tesla падна с повече от четири %.

Мъск добави, че Tesla разполага с „ необикновено количество “ налични видеоклипове, с помощта на потребителите, употребяващи основан на камера програмен продукт за подкрепяне на лидера, наименуван Auto-Pilot и обвързвана функционалност, известна като „ бета “, която разрешава изцяло самостоятелно шофиране, употребявайки данни, събрани от изминатите километри.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР